diumenge, 6 de novembre del 2011

Vols fer la nova portada del disc d'IX! ?








































Amics i amigues,


Tal i com vàrem fer per triar la imatge de l'àlbum "L'Ingenu és Lliure" -un quadre de la pintora valenciana Laia Llorca-, us tornem a preguntar si us plau proposar-nos la portada del tercer disc d' IX!: "immersió"


Feu-nos arribar una fotografia, un quadre, un collage, un dibuix... qualsevol cosa que us agradi i sigui -això sí!- d'autoria pròpia. Si ho preferiu, també podeu fer-nos arribar un enllaç al vostre book artístic.

Necessitem rebre les vostres idees abans del 4 de desembre, a gatrecords@gmail.com

Coses a tenir en compte:
* No us podem avançar les noves cançons, així que endavant amb la vostra imaginació i intuïció! Tema lliure.
* Penseu que la imatge de portada haurà de poder tenir algun tipus de continuïtat amb la contraportada, la galeta del disc, les lletres, etc. Si teniu treballs en sèrie o us imagineu alguna idea de concepte general de maquetació, proposeu-nos-ho sense por.

* Un treball que sigui prou distintiu per ell mateix com per a dissenyar-ne després colors i tipografies de web, cartells, etc. ens facilita les coses.
* Demanarem un cessió d'explotació de la imatge, on s'anomenarà sempre l'autor/autora. Aquesta cessió rebrà una aportació econòmica simbòlica i l'acordarem prèviament, però ja us diem ara que no podrà ser gran cosa.


Feu arribar aquesta convocatòria als vostres amics i amigues artistes també, qui sap on s'estarà amagant la portada del disc!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada